Tax Structure In INDIA Funny But True!
Cute Girl • onInformation 10 years ago • 3 min read

Tax Structure in INDIA funny but true! ~~~

Question 1 : What are you doing? Ans : Business. Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

Question 2 : What are you doing in Business? Ans : Selling the Goods. Tax : PAY SALES TAX!

Question 3 : From where are you getting Goods? Ans : From other State/Abroad Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI

Question 4 : What are you getting in Selling Goods? Ans : Profit. Tax : PAY INCOME TAX!

Question 5: How do you distribute profit ? Ans : By way of dividend Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX

Question 6 : Where you Manufacturing the Goods? Ans. : Factory... Tax : PAY EXCISE DUTY!

Question 7 : Do you have Office / Warehouse / Factory? Ans : Yes Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

Question 8 : Do you have Staff? Ans. : Yes Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

Question 9 : Doing business in Millions? Ans. : Yes -- Tax : PAY TURNOVER TAX! Ans : No -- Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

Question 10 : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank? Ans : Yes, for Salary. Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

Question 11 : Where are you taking your client for Lunch & Dinner? Ans : Hotel Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX

Question 12 : Are you going Out of Station for Business? Ans : Yes Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX

Question 13 : Have you taken or given any Services? Ans : Yes Tax : PAY SERVICE TAX

Question 14 : How come you got such a Big Amount? Ans : Gift on birthday. Tax : PAY GIFT TAX

Question 15.: Do you have any Wealth? Ans. : Yes Tax : PAY WEALTH TAX

Question 16 : To reduce Tension, for entertainment, where are you going? Ans : Cinema or Resort. Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX

Question 17 : Have you purchased House? Ans : Yes Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE

Question 18 : How you Travel? Ans : Bus Tax : PAY SURCHARGE

Question 19.: Any Additional Tax? Ans : Yes Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX

Question 20: Delayed any time Paying Any Tax? Ans : Yes Tax : PAY INTEREST & PENALTY

21) INDIAN : Can I die now?? Ans : Wait we are about to launch the funeral tax!

Birthday
India

Responses

Login to add comments on this post.

  • Sunny 9 years ago
    fuuny and intresting